Boekhoud- en facturatiesoftware op maat van de ondernemer

ROX-E.NET boekhoudsoftware is een modulair boekhoudpakket op maat van de KMO en ondernemer, gemaakt voor Windows, met Cloud functionaliteit.

Eenvoudig én compleet

Het pakket bevat alle functionaliteiten die je nodig hebt om een complete boekhouding te voeren. Er is geen boekhoudkennis vereist om je dagelijkse boekingen te doen met onze software. Kies wat je zelf doet en wat je liever overlaat aan je boekhouder.

Voor elk type gebruiker

ROX-E.NET heeft een intuïtieve bediening waar je als gebruiker in een mum van tijd mee overweg kan. Wie met een Office pakket kan werken, kan ook met onze software werken! De toegang tot bepaalde functies kan aangepast worden aan het expertiseniveau van de gebruiker.

Je administratie in de Cloud

Met de cloud database van ROX-E.NET ben je niet meer afhankelijk van een lokaal netwerk of een dure server.

Je gegevens zijn overal toegankelijk en worden veilig bewaard.

Opvolging van A tot Z

Onze software wordt geleverd met een boekhoudplan en alle mogelijke btw-tarieven zodat je onmiddellijk van start kan gaan.

Met ROX-E.NET kan je je financiële administratie van A tot Z opvolgen.

Huren, niet kopen

ROX-E.NET  wordt verhuurd, je spaart de aankoopprijs dus gewoon uit.

In deze huurprijs zit niet enkel het gebruik van de software en regelmatige updates maar ook onze sterke service waaronder technische, boekhoudkundige en fiscale assistentie.

Je zal snel merken dat veel functionaliteiten waar je elders voor moet bijbetalen bij ons in elk pakket zijn inbegrepen!

Modulair systeem

Waarom betalen voor functies die je nooit gebruikt? ROX-E.NET is opgedeeld in handige modules. Stel je pakket samen met de modules die je écht nodig hebt en betaal geen onnodige kosten.

De modules boekhouding en facturatie kunnen zowel onafhankelijk van elkaar werken als samen. De samenwerking tussen de modules verloopt volledig automatisch.

Onbeperkt aantal gebruikers

Het aantal gebruikers per licentie is in principe onbeperkt. Je kan hierdoor zonder probleem toegang geven aan enkele of al je medewerkers.  Een individuele login per persoon zorgt voor een veilige omgeving voor je financiële gegevens.  We voorzien ook gratis een login voor je boekhouder.

Gemaakt voor Windows

ROX-E.NET is gemaakt en geoptimaliseerd voor Windows 7 en 10. Onze software voelt zich het beste thuis op een PC met minstens 8GB RAM geheugen en een kwalitatieve internetverbinding. Met een Virtuele Machine is het mogelijk om onze software op een Apple computer te draaien.