Boekhouding

Maak eenvoudig facturen aan vanuit je boekhoudpakket. Documenten worden automatisch opgeslagen in de Cloud en kunnen doorgemaild of afgedrukt worden. Meerdere opties voor personalisatie. Artikels met artikelcodes.

Facturatie

Bevat een volledige dubbele boekhouding, van een resultatenrekening tot en met een eindbalans.
Inbegrepen zijn ook: btw-tarieven (inc. intracommunautair), een reeds voorgedefinieerd boekhoudplan (rekeningstelsel).

SEPA

Met SEPA kan je makkelijk online je betalingen gaan uitvoeren. Selecteer en bundel de openstaande facturen die je wil betalen en maak een betalingsbestand aan. Dit bestand kan je uploaden in je PC Banking ter vervanging van individuele betalingen

– Gratis inbegrepen bij de module boekhouding –

Intervat

Je btw-aangifte indienen was nog nooit zo makkelijk. Genereer je aangifte binnen ROX-E.NET en upload dit bestand naar Intervat. Dit is mogelijk voor aangiftes en voor listings. Geef zelf de parameters in en je bent vertrokken.

– Gratis inbegrepen bij de module boekhouding –

Talen

Bevat een raamwerk dat voorzien is voor een onbeperkt aantal talen. Zo gauw dat raamwerk ingevuld is, worden alle uitgaande documenten automatisch vertaald. Je hoeft enkel nog maar de gewenste taal aan te duiden.

Kostenplaatsen

Met deze module analyseer je je boekhouding per winkel, werf, vestiging,… Om deze dan eenvoudig zelf te definiëren en toe te wijzen aan kosten en opbrengsten.

Bankafschriften
CAMT053

Je hoeft de verrichtingen niet meer te controleren op basis van je papieren afschriften. Met het gecodeerde rekeningafschrift kan je je ontvangsten en uitgaven door ROX-E.NET laten verwerken. (internat. Versie van CODA)

– Onder Constructie – 

Een modulair boekhoudpakket op maat

ROX-E.NET is een boekhoud ervaring op maat van de gebruiker. Kies de modules die bij jou aanpak passen en laat onze software meegroeien met jouw bedrijf.

Onze software is, net als jouw onderneming, steeds aan het evolueren: we werken dag in dag uit aan een betere klantenervaring. Dit betekent regelmatige updates van de bestaande modules en een aantal nieuwe modules in aanbouw.