Contacteer ons

Wij helpen je graag verder! Via e-mail, telefoon of via een gesprek bij jou op kantoor, om alle opties te bekijken die wij jou kunnen aanbieden.

Adres

ECA bvba (kantoor)
Puitvoetstraat 40
9100 Sint-Niklaas

Contact

+32 (0)3 765 00 11
info@rox-e.net

Openingsuren

Elke werkdag van 9:30 tot 12:00 uur en

van 13:30 tot 18:00 uur,

behalve donderdagvoormiddag.

Over ECA

ECA startte 19 jaar geleden met het produceren van boekhoud- en facturatiesoftware op maat van de KMO en kleine zelfstandige.

Waarom voor ons kiezen?

Met onze producten willen we onze klanten een totaaloplossing aanbieden die bijdraagt aan betere prestaties, verhoogde efficiëntie en productiviteit, kortom:

Het succes van de klant

Naast onze boekhoud- en facturatiesoftware biedt ECA ook consultancy services aan. Het advies heeft betrekking op automatisering en informatieverwerking. Deze komen in aanmerking voor subsidies van de Vlaamse Overheid (KMO Portefeuille).

Flexibiliteit

Onze support kan vele vormen aannemen. Graag advies via telefoon? Of liever via Teamviewer even een kijkje nemen waar het misloopt? Soms werkt de persoonlijke aanpak het beste en komen wij even langs bij jou op kantoor. Wij trachten ernaar om elke klant hulp op maat te bieden. Onze support kan je ook steeds contacteren via mail of via onze facebook pagina, waar je op de hoogte kan blijven van nieuwe functionaliteiten, fiscaal nieuws (en een occasionele boekrecensie).

Service

ECA kan beroep doen op een grote fiscale en technische kennis om een snel en duidelijk antwoord te bieden op al jouw vragen.
Geen telefonische wachttijden en geen telefonistes. U krijgt meteen een expert aan de lijn die zowel uw inhoudelijke als technische vragen kan beantwoorden.

Toegankelijkheid

Het is de simpele waarheid dat als je mensen op de eerste plaats zet, het gebruiksgemak van je product verhoogt.
Het resultaat: een product dat makkelijk aan te leren en te gebruiken is. Zonder overbodige toeters en bellen.

Tevreden klanten zijn trouwe klanten. Daarom gaan wij met stip voor kwaliteit over kwantiteit.